Kesäkukkakasvattelut 2015

IMG_6005

IMG_6336

Isossa terassiruukussa tänä vuonna erilaisia petunioita (vai surfinia?) uusi tuttavuus huovinkukka, joka osoittautuiki todella kiitolliseksi, koska sitä ei tarvinnut nyppiä yhtään. Lisäksi ruukussa oli daalia, koristetupakkaa, harsotyräkkiä ja koristebataattia.

IMG_6134

IMG_6355

IMG_5944

Kaivonrenkaan päällä kasvoi ruukkuja, jossa oli mm. verbenaa (ei muodostunut suosikiksi), hämähäkkikukka,  tähtisilmä (tämä oli lahjakukka, kukkivana kaunis, mutta pitää pitkähköjä kukintataukoja kesän mittaan) koristetupakkaa mitäänsanomattoman värinen sekä uutta suosikkia:  hetohöyhenheinää nimeltä Pony Tails (Stipa tenuissima) Tämä voisi iternetin mukaan jopa olla monivuotista. Ja taisi ruukussa olla myös jotai muutakin itse kasvattelemaani koristeheinää (Briza maxima) yms.

IMG_6292

Hentohöyhenheinä loppukesällä

IMG_6479

IMG_6240

Maassa oli viime kesältä tuttua perhoskukkaa ja uusia tuttavuuksia kirjosalviaa sekä piiankieltä

IMG_6303

IMG_6110

IMG_6347

IMG_6372

Tuossa kuvassa aika heikosti näkyy, mutta varsin kaunis oli myös sininen tarhakukonkannus

Ja maassa kestosuosikkia kesäpäivähattua tässä kaunopunahatun kanssa.

IMG_6481