Hellepäivän iltana

10.7.2018

61
Tämän vuoden kesäkukkaistutuksia orvokkia, ahkeraliisaa, neilikkaa ja erilaisia petunioita. “Vihreä hopeaputous” oli mieleinen löytö. 63 64 65
En ole aivan varma pidänkö harmaamalvikista vai en…

66

Tässä kirjavaa. Heinä on kaiketi joku sara ja keltaisena kukkii tarha-alpi Alexander
67

Suursuosikki preeriapenkissä on jättiverbena. Tänä vuonna tein totisesti töitä, että sain tätä kasvia. Ensin tammikuusta alkaen omia siemenkylvöjä jääkaapista lämpöiseen, lämpöisestä ulos pakkaseen ja taas sisälle jne.  Kahdella eri siemenerällä ja viikkojen yrityisellä saldona 0 taimea. Maaliskuussa löysin jo hieman heikon näköisiä pistokkaita Flöristä. Näistä sain elvytettyä noin 50% eli  kolme tainta. Lisäksi kesäkuun alussa löysin Flöristä perennahyllyköstä (?) jättiverbenan taimia. Epäilen suuresti, että ne monivuotisia ovat- aion kaivaa nämä syksyllä ylös ja yrittää talvetusta viileässä kellarissa.

68
Yksivuotista piiankielta kylvin tähän paikalle noin kolme vuotta sitten. Sen jälkeen se on itse kylväytynyt somasti samalle paikalleen. Jännästi kukissa on tänä vuonna myös vaaleanpunaiseen vivahtavaa!

 

69
Tiukukärhö Juuli ilta-aurinko vääristää kukan sävyjä: sininen on.

70

Suosikkini tiukukärhö Arabella. Tämä taimi vasta pikkuinen.

71
Vaaleanpunainen palava rakkaus ja pystykissanminttu

72

Jokin leimu
73 74

Tarha-alpi