4 Comments

 1. Liisa said:

  Aivan huikea puutarha… Googlehaku “perennapenkki pioni” vei minut sinun nettisivuille :D Älyttömän upeita perennapenkkejä ja muutoinkin ihastuttava piha ja kasvimaa ja kaikki. Sinun pitäisi pitää avoimien ovien päivä :D

  06.05.2014
 2. Hei,

  Oletko kuullut Puutarhaliiton järjestämästä Avoimet puutarhat -tapahtumasta? Tutustuimme blogiisi ja mielestämme puutarhasi voisi sopia hienosti tapahtumaamme. Lisätietoja saat sivuiltamme http://www.avoimetpuutarhat.fi.
  Lähetämme myös mielellämme Sinulle sähköpostia, jos välität meille sähköpostiosoitteesi
  osoitteeseen bongaa.puutarha@puutarhaliitto.fi

  Ystävällisin terveisin,
  Puutarhaliitto ry / Avoimet puutarhat

  07.05.2014
 3. said:

  […] Täällä linkki kaikkiin pihani kärhöihin. […]

  24.08.2015

Comments are closed.